Entertainment
07 april 2011 - Ron Smeets

De evolutie van de mobieltjes, in 3D

OK, het filmpje is wat donker, maar deze 3D projectie weergave van de evolutie van de mobiele telefoon is wel erg cool gemaakt door de boys van Vodafone in Engeland.

De meeste belangrijke en innovatieve toestellen van de afgelopen, ruwweg, 20 jaar komen voorbij. Van de eerste 'brick' modellen tot en met de nieuwste touchscreen smartphones. De meesten heb ik zelf ook nog gebruikt, overigens ;-) Enfin, bekijk de video maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.