Nieuws
11 april 2013 - Ron Smeets

De evolutie van Android (Infographic)

Sinds de lancering van de eerste bruikbare versie van Android eind 2008, samen met de T-Mobile G1, is het smartphone OS snel volwassen geworden. Inmiddels zijn we met Jelly Bean aanbeland bij de negende versie. En de tiende, Key Lime Pie, zal nog voor de zomer onthuld worden.

Hieronder staat een aardige infographic waarin de evolutie van het Android OS beschreven wordt aan de hand van de belangrijkste (nieuwe) functies die elke update met zich mee bracht.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.