Toestellen
25 juni 2010 - Ron Smeets

De ePhone 4GS lijkt wel heel erg veel op. . .

Het zal niemand meer verbazen dat er al een Chnese namaak iPhone 4 bestaat ;-) Zie hier de ePhone 4GS. Zoals bij de meeste namaak toestellen gaat het er alleen maar om dat het toestel op het origineel lijkt en dat hij goedkoop is, de prestaties en kwaliteit zijn niet belangrijk.

Enfin, ik moet toegeven dat de makers van de ePhone 4GS er redelijk goed in geslaagd zijn het toestel op de iPhone 4 te doen lijken. En goedkoop is hij ook: 65 Euro. Voor dat geld moet je natuurlijk geen retina display, krasvrij glas en rvs accenten te verwachten. Over de specs wordt verder weinig gezegd. Foto's:

ePhone-4GS-b ePhone-4GS-c ePhone-4GS-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.