Accessoires
18 april 2006 - Ron Smeets

De enige echte 'Apple' iPod dock

Er zijn veel dock'e en desktop stands beschikbaar voor de iPod en Apple zelf heeft er ook een aantal in haar assortiment, maar dit is toch de enige ECHTE appel standaard die een iPod verdiend.

Gemaakt van degelijk Duits staal door ene Klaus van Ipod Fun dot de.

Ideetje voor Apple zelf? Net als Cult Of Mac ben ook ik er namelijk van overtuigd dat als dit door Apple zelf ontworpen zou zijn en als originele desktopstand te koop zou zijn, ze als warme broodjes de Apple Store zouden verlaten.

Hij oogt in ieder geval een stuk origineler dan de meeste andere 'docks' die momenteel te koop zijn.Gerelateerde links:
iPod speaker-dock, maar dan anders
XBox 360 als iPod dock
IPod dock en cardreader
Mini zitzak als iPod dock
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.