Geruchten
01 januari 2007 - Ron Smeets

De 'Elf' wordt een low-end HTC Smartphone

In de dagen rond de jaarwisseling draait de HTC geruchtenmolen overuren.

De volgende in de rij is de HTC Elf, een instapmodel Smartphone met 2.8 inch touchscreeen QVGA display, een 200MHz processor, Bluetooth en Windows Mobile 5.0 OS.

Zo te zien heeft de HTC Elf geen slide-out toetsenbord en zoals je van een low-end Smartphone mag verwachten ontbreken ook de WiFi en GPS functie's en bijbehorende hardware.

Meer is op dit moment over de Elf nog niet bekend. Op de prijs en eventuele releasedatum moeten we dus in ieder geval nog even wachten, maar eerst zal HTC de geruchten zelf nog moeten bevestigen, of ontkrachten natuurlijk!Gerelateerde links:
Wordt de HTC Vox de GSM versie van de HTC Libra?
HTC Omni als opvolger voor de Universal
Wordt 2007 het jaar van HTC?
HTC Love gespot: Artemis met een facelift?!
HTC gaat een UMPC met belfunctie ontwikkelen
HTC, RIM en Sony Ericsson verdringen HP Smartphones
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.