Entertainment
26 oktober 2010 - Ron Smeets

De eerste (officiele) Palm Pre 2 commercial

Het is nog niet bekend of de Palm Pre 2 naar Nederland zal komen. Als HP/Palm dezelfde strategie volgt als bij de eerste Pre (ik hoop het niet) dan lijkt die kans klein. Die was namelijk wel in de ons omringende landen (o.a Engeland, Duitsland, Frankrijk) te koop, maar is nooit officieel naar Nederland of België gekomen.

Uiterlijk verschilt de Palm Pre 2 niet of nauwelijks van zijn voorganger, maar het toestel is natuurlijk wel voorzien van het nieuwe HP WebOS 2.0. Hieronder kun je de eerste officiele commercial van de Palm Pre 2 bekijken.

Via Palm

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.