Toestellen
10 juli 2012 - Ron Smeets

De eerste namaak Galaxy S III (video)

Het heeft niet lang geduurt maar er zijn in het verleden ook al eens snellere 'Chinese namaak' toestellen opgedoken. Hieronder kun je een videodemo bekijken van de eerste 'Faked in China Galaxy S III'.

Uiterlijk lijkt hij natuurlijk veel op het origineel van Samsung maar de prijs en specs zijn ietwat anders. Hij kost 209 dollar (ca 170 Euro) en heeft onder andere een 4.7 inch WVGA display, een 5 megapixel camera, 1GHz single core processor met 512 MB RAM, HSPA support, WiFi, 4GB intern geheugen en Android 2.3 (Gingerbread). Al met al niet echt indrukwekkend en vooral bedoeld voor wannabe's die willen doen alsof zij ook een Galaxy S III hebben ;-))

Op de foto hierboven en onder de video kun je het origineel (links) naast het namaak toestel 'bewonderen'. Meer info, voor de liefhebbers, vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.