Geruchten
05 december 2012 - Ron Smeets

De eerste foto's van de iPhone 5S?

De kans is op zich vrij groot dat de volgende generatie van de iPhone als iPhone 5S door het leven zal gaan. Apple heeft die 'upgrade truc' immers ook al toegepast bij de iPhone 3 en de iPhone 4.

Online zijn nu afbeeldingen opgedoken van een iPhone 5 die er iets anders uit ziet dan het huidige model. Geen wonder dat dit de geruchten over een iPhone 5S meteen weer nieuw leven inblaast. Of ze echt zijn? Vermoedelijk niet. Kijk zelf maar.

Op de afbeeldingen hieronder zie je een vergelijking en de verschillen tussen de vermeende iPhone 5S en de iPhone 5.

iPhone-5S-gerucht-a iPhone-5S-gerucht-b

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.