Toestellen
12 september 2016 - Ron Smeets

De eerste foto's die met de iPhone 7 Plus camera gekiekt zijn Een Sports Illustrated fotograaf nam het toestel mee naar een NFL wedstrijd

Over enkele dagen worden de eerste iPhone 7 (Plus) exemplaren uitgeleverd, ook hier in Nederland. David E. klutho, fotograaf van Sports Illustrated, had er gisteren al eentje meegenomen naar de NFL wedstrijd tussen de Tennessee Titans en de Minnesota Vikings. Daar schoot hij vervolgens de eerste kiekjes met de dual camera van de iPhone 7 Plus. Enkele resultaten kun je hieronder bekijken.

De cheerleaders van de Titans zagen er in ieder geval al behoorlijk fotogeniek uit, maar dat heeft waarschijnlijk niets te maken met de camera van de nieuwe iPhone ;)

Toch zien de foto's er op het eerste gezicht prima uit. Ze hadden daar in Nashville dan wel ook de ideale, zonnige, weersomstandigheden getroffen. De wedstrijd werd overigens gewonnen door de bezoekende Vikings.

In het artikel van Sports Illustrated kun je nog een aantal foto's bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.