Accessoires
06 juni 2007 - Ron Smeets

De 'echte' Transformer GSM

Een hele tijd geleden schreef ik al eens over een GSM die wel iets weg had van een Transformer (striphelden die vooral bekend zijn bij de ietwat oudere lezers), maar dat was natuurlijk alleen omdat je 'm in een paar handelingen kon omtoveren tot een polshorloge. . .

Dit toestel (foto) lijkt heel wat meer op de Transformers zoals we ze kennen van de tekenfilms uit de jaren 80. Nu wil het toeval dat er binnenkort (verwacht vanaf 5 juli) een echte Transformers film uitgebracht gaat worden dus wellicht dat dit een voorbode is van de eerste Merchandising ;-)

De makers van deze GSM hebben overigens nog meer Transformer gadgets in de aanbieding waaronder een foto- en videocamera, gameboy, verrekijker etc.Gerelateerde links:
Prijswinnende 'Transformer' design GSM
De LG Slider-Flip-Twist GSM's
Bluetooth Transformer headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.