Toestellen
09 april 2008 - Ron Smeets

De echte iPhone verliest het van Chinese fake. . .

De populairste blogger van Singapore, Wendy Cheng, heeft de afgelopen weken twee iPhones gereviewed.

Eerst gaven de producers haar een fake Chinese iPhone. Blijkbaar dacht Wendy daadwerkelijk dat dat dé real deal was en dus maakte ze een review. Vervolgens heeft ze toch ook nog de echte iPhone mogen reviewen en dat resulteerde in onderstaande, best wel grappige, gemonteerde vergelijkende videoreview van de twee toestellen.

Haar conclusie: De echte iPhone is niet gemaakt voor vrouwen met lange nagels en de fake Chinese iPhone is lang zo slecht nog niet. Eigenlijk vond ze die zelfs beter dan het origineel.

Waar ik wel een beetje moeite mee heb is om te geloven dat Wendy de eerste keer echt niet wist dat ze een fake iPhone in haar handen gestopt kreeg. Ik boedoel, de populairste blogger in Singapore (toch niet bepaald een onderontwikkeld land) wist dus niet hoe de echte iPhone er uit zag?

Via: Clicknetwork TVGerelateerde links:
Nog even wennen aan de iPhone
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
Eerste 'hands-on' reviews van de iPhone
Ga jij een iPhone kopen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.