Nieuws
08 oktober 2012 - Ron Smeets

De drie winnaars van een Samsung Galaxy S III zijn bekend

Precies om 12 uur liep onze like-en-win actie af waarbij je kans kon maken op een van de drie Galaxy S III's die we samen met Samsung weggaven.

De drie gelukkige winnaars zijn inmiddels bekend. Uit de lijst met meer dan 1600 deelnemers zijn drie willekeurige, getallen gekozen; 62, 1003 en 1115 (op volgorde van binnenkomst van de deelname). De drie gelukkigen hebben een email gekregen van het heuglijke feit. De namen:

- Germa van Os

- Jon Timmermans

- Anita te Gussinklo

De toestellen zullen zo snel mogelijk naar de drie gelukkigen verzonden worden. Dank aan iedereen die meegedaan heeft. Heb je niet gewonnen? Geen nood; in de (nabije) toekomst zullen wij ongetwijfeld nog meer leuke win-acties bedenken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.