Toestellen
01 juni 2007 - Ron Smeets

De Domino GSM

Dit toestel is nog een concept van de Zweedse ontwerpstudio , Syntes dus vraag me niet wanneer de Domino GSM in de winkels zal liggen.

Op het toestel zijn de numerieke toetsen weergegeven als ogen op een dominosteen en de verpakking van de Domino GSM is ook een kopie van die van een setje dominostenen. Veel meer specificaties dan het ontwerp zijn er nog niet.

Het resultaat, hoewel nog een concept, is in ieder geval een bijzonder strakke en slanke GSM. Wellicht iets voor SBS6 als wannahave gadget voor de volgende Domino Day?

Meer foto's:

Via: CoolhuntingGerelateerde links:
Tips voor de Domino Day bouwers
Concept Telefoons
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Futuristische 'Chocolate' concept GSM van Sky
Full display concept GSM van ASUS
Armband GSM concept van Tao Ma
Doorzichtig camphone concept
De SLIQ, een Chocolate concept met Motorola naam
Nokia 7001 Pocket concept phone van Tobias Hornof
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.