Toestellen
12 april 2006 - Ron Smeets

De creditcard GSM van Samsung

Kijk, als ik zou zou mogen kiezen tussen het design van de eerder vandaag besproken Renovatio of het vernuft van de V870 van Samsung, dan wist ik het wel.

Wie zou nu niet zijn GSM gewoon bij zijn credit cards willen bewaren. Bluetooth headset erbij en je bent klaar. Overigens hoef je niet bang te zijn dat een toestelletje van dit formaat en slechts 8.9mm dik geen leuke features heeft. Een 1.3MP cam, Memory slot, voice recorder en MP3 speler zijn bijvoorbeeld allemaal standaard aanwezig.

Helaas behoort ook de V870 weer tot de modellen die Samsung (voorlopig) alleen in Korea zal uitbrengen. Eerder zagen wij al foto's van deze mini GSM op het web, maar toen werd ie in het geruchtencircuit nog aangekondigd als de P300 (foto hieronder).Gerelateerde links:
Bellen met je credit card
Samsung's credit card GSM
Plat, platter, platst. . .
Eerste foto's van 6.9mm Samsung X828
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.