Toestellen
01 maart 2008 - Ron Smeets

De échte eerste foto's van de Samsung i200

Tja, het is inmiddels duidelijk dat mijn bericht van gisteren over de Samsung i200, niet helemaal juist was.

Omdat zo ongeveer de hele (bloggende) wereldpers het toestel in Barcelona 'gemist' had ging vrijwel iedereen er van uit (ook ik) dat hij er ook niet geweest was.

Inmiddels is duidelijk dat Samsung het toestel echter wel bij zich had om hem vervolgens in een hoekje weg te stoppen. De foto's die gisteren opdoken zijn dus ook formeel niet de eerste plaatjes van de i200.

Die zijn namelijk, hoogstwaarschijnlijk, geschoten door onze vrienden van GSM Helpdesk. Op verzoek van Samsung hebben zij echter gewacht met de publicatie van de foto's. Nadat gisteren enkele kiekjes van de i200 bij The Unwired opgedoken waren had dat wachten natuurlijk geen zin meer en dus staan de foto's van GSM Helpdesk nu ook online ;-) Meer foto's:Gerelateerde links:
Eerste foto's van de Samsung i200 Smartphone gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.