Accessoires
01 juni 2006 - Ron Smeets

De 'Chocolate Nano' MP3 speler

MP3 spelers die op een iPod Nano lijken zijn er in vele soorten, maar dit is de eerste rip-off die het design van Apple's populaire muziekspeler combineert met dat van de nieuwste LG design GSM, de KG800 'Chocolate'.

Geen clickwheel dus, maar een rood verlicht touchpad voor de bediening van de M-Cody M20. Verder is het een redelijk normale iPod Nano achtge MP3 speler met 2Gb opslagcapaciteit, ingebouwde FM radio en helaas slechts een USB 1.1 aansluiting.

Wat deze speler moet gaan kosten en of ie ook in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Populaire LG GSM naar Europa
Black Label GSM van LG
Nog een Apple 'HobbyBob' ripoff
Pico: de Nano kloon van LuxPro
Weer een Chinese Nano (zucht)!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314