Geruchten
12 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

De Casio Commando 4G is best ehhh... apart

Je gaat bijna denken dat het ontwerp een grap is, maar volgens de laatste geruchten staat Casio aan de vooravond van de lancering van de Casio Commando 4G. Het toestel zou op het Amerikaanse Verizon netwerk moeten gaan werken. De afbeelding komt overeen met documentatie die eerder op dook op de site van FCC de (Federal Communications Commision)

Het redelijke betrouwbare @EVleaks plaatste gisteren de afbeelding van de Casio Commando 4G maar verder dan dat is er geen betrouwbare informatie beschikbaar.
Casio-Commando
In Oktober 2012 werd er in de database van de FCC een soortgelijk toestel van Casio gevonden maar sindsdien is er eigenlijk geen verdere informatie opgedoken van het robuust uitziende toestel.
Afgaande op de datum die op de afbeelding staat zou het kunnen dat Verizon op 3 Juli het toestel gaat toevoegen aan hun assortiment. De kans is zeer klein dat het toestel ook naar Nederland gaat komen gezien de historie van Casio in ons land.
Waarom dan toch aandacht aan deze telefoon besteden? Nou eigenlijk alleen om dat ik Casio Commando 4G best wel een soort van gek uit vind zien, that's all :))

via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl