Nieuws
08 september 2006 - Ron Smeets

De Bonte Bodes brengen sms tot leven

10 jaar geleden wist niemand wat sms-en was. Je moest bellen, een kaartje sturen of stiekem een briefje in een jaszak stoppen om een boodschap over te brengen. Vandaag worden er in Nederland ruim 900.000 sms’jes per dag verstuurd.

Telfort wil op donderdag 21 september de oude tijden doen herleven. Je moet op die dag niet raar opkijken van een Prins op het Witte Paard, die galopperend een (sms-)bericht ergens in Nederland gaat afleveren. Of een brandweervrouw die met een vuurvast bericht ervoor zorgt dat men ergens een situatie weer ‘brand meester’ wordt. Of de Kikvorsman die vanuit de diepe Hollandse wateren een waterdicht bericht aflevert.

Wie op een ludieke wijze zijn of haar bericht wil laten afleveren, kan nu zijn kans pakken! Vanaf vandaag tot en met zondag 17 september kunnen de deelnemers hun bericht achterlaten op www.telfort.nl met daarbij het verhaal achter de sms. De jury kiest er vervolgens 10 bijzondere berichten uit.Gerelateerde links:
Amerikaan herovert sms-record
Foto's en Video's NK SMS online
Winnaar NK SMS in 40.23 seconden
Telfort's eerste NK SMSen
SMS komende jaren fors goekoper
Wereldrecord SMS-en onder de minuut
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.