Accessoires
29 december 2005 - Ron Smeets

De Bluetooth hoofdsteun headset

De traditionele car-kit heeft zijn langste tijd wel gehad. Telkens als je van (merk) GSM of auto wisselde moest je'een nieuwe kopen of gaten repareren in je oude auto.

De Bluetooth headset wordt door velen al gezien als een veel betere en flexibelere oplossing hiervoor. Voor diegenen die zich toch nog schamen om met een 'oortje' in rond te rijden heeft Iqua nu een variant bedacht op het thema 'hoofdsteun kleerhanger' waar zoveel zakelijke rijders mee rondrijden.

De Iqua Snake is een Bluetooth headset die je niet aan je oor bevestigd, maar aan de hoofdsteun van je autostoel , Hij is zo ontworpen dat de speaker en microfoon in de buurt van je oor en mond, tussen te twee voorstoelen, geplaatst worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.