Toestellen
11 mei 2010 - Ron Smeets

De beste mobiel onder de 100 Euro

Reviews van mobiele telefoons zijn er in overvloed maar wat is nu eigenlijk de beste goedkope telefoon? Cowboy Dennis testte voor het Beste Product 10 toestellen die los en simlockvrij minder dan 100 Euro kosten.

De Alcatel OT800, de Samsung E1150, Nokia 2323 scoren goed maar de E1170 van Samsung is, volgens Dennis, de onbetwiste nummer 1 als het gaat om goedkope mobieltjes. Hieronder kun je zijn concluderende video bekijken.

#hbp_1827863036#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.