Toestellen
06 oktober 2005 - Ron Smeets

De B&O GSM van Samsung

Al eerder berichtten wij over de samenwerking tussen design-house Bang & Olufsen en Samsung voor de ontwikkeling van een heel nieuw (mobiel) telefoonconcept.

Met de komst van de E910/Serene zien de eerste resultaten van deze samenwerking het daglicht. Dat het een fraai vormgegeven toestel is geworden zal niemand verassen, maar werkt ie ook?

Mobilereview heeft vandaag een zeer uitgebreide recentie gepubliceerd, met veel foto's en de eerste bevindingen van hun gebruikers.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.