Accessoires
22 november 2005 - Ron Smeets

De automatische telefoonopener

Deuren en apparaten die vanzelf opengaan blijven over het algemeen leuk om te hebben. De Keitai-Shakiin!! GSM opener is wat ons betreft de uitzondering op die regel.

Oorspronkelijk natuurlijk bedoeld om je clamshell GSM te verrijken, maar als je het apparaatje ziet, dan snap je meteen dat het hier eerder om een stuk goedkoop speelgoed gaat dan een 'must-have'.

Eenmaal vastgeschroefd aan je GSM (een ander woord kan ik er niet voor bedenken) verandert je mobieltje in een afzichtelijk speeltje met een sleepoog (of ophang-haak, zo u wilt).

Terecht dat we dit vonden op de site 'Odd Things From Japan'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.