Accessoires
13 maart 2007 - Ron Smeets

De Anyfix laadt 80% van alle mobieltjes op

Hij wordt later deze week op de CeBIT voor het eerst aan het grote publiek getoond, de Anyfix universele oplader voor mobiele telefoons.

Ontworpen door Luigi Colani, een van 's werelds beroemdste industrieel ontwerpers.

De lader zelf is ontworpen in het evenbeeld van de Dytiskus Marginalis, een kever die onder water duikt op zoek naar een prooi. De Anyfix kan vrijwel alle mobieltjes van de bekende toestelmerken opladen evenals veel toestellen van de ietwat onbekendere merken. Volgens Colani zo'n 80% van alle GSM's die in Europa te koop zijn.Gerelateerde links:
Chinese overheid eist universele lader voor GSM's
Universele accu laadt bijna alles op
Oplaadstation voor in de auto
Pocket Power voor je gadgets
USB oplaadbare accus voor mobiele apparaten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.