Entertainment
01 maart 2011 - Ron Smeets

De Angry Birds komen ook naar Windows Phone 7

De verkoop van Windows Phone 7 toestellen verloopt nog niet echt voortvarend. Eerdere berichten over 2 miljoen verkochte licenties bevestigden dat min of meer al.

Of de komst van het populairste mobiele spelletje van de afgelopen maanden, Angry Birds, voor een verkoopboost kan zorgen waag ik te betwijfelen.

Ik denk namelijk niet dat potentiële gebruikers hun beslissing voor het al dan niet kopen van een Windows Phone 7 toestel daarvan af zullen laten hangen. Hoe dan ook, de Angry Birds zullen in ieder geval, samen met nog enkele populaire games zoals Doodle Jump en Sonic The Hedgehog deel 1, vanaf 6 April ook uitgebracht worden voor het Windows Phone 7 platform.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.