Accessoires
31 december 2005 - Ron Smeets

De alles in één Cube Phone

Naar eigen zeggen hebben ze met de Cube Phone een wereldprimeur bij Oregon Scientific. Behalve dat het een draadloze telefoon met speakerfunctie is heeft ie ook een SD card MP3 speler en wekkerradio optie aan boord.

Ik kan me heel goed voorstellen dat de combinatie wekkerradio en draadloze huistelefoon niet eerder geprobeerd is tot een succesverhaal te maken, maar zie je jezelf al met deze wekkerradio al bellend door het huis lopen?!? Ik niet!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.