Toestellen
10 maart 2014 - Ron Smeets

De All New HTC One teasers die eigenlijk niets 'teasen'

Een beetje sneu is het wel voor HTC. Ze bedachten 'n tijdje geleden een aantal teaser video's voor de nieuwe HTC One (M8 / All New One) waarin eigenlijk helemaal niets 'geteased' wordt. Behalve dan dat een aantal bestaande functies van de HTC nader verklaard worden en vervolgens moeten we de techneuten op hun blauwe ogen geloven dat die features bij de nieuwe One nog (veel) beter gemaakt zijn.

De manier waarop de video's gemaakt zijn zou op zich nog wel een aardige stunt geweest kunnen zijn. Helaas voor HTC is de afgelopen weken (en maanden) al zoveel over de nieuwe One uitgelekt dat de drie teaser video's die tot nu toe gepubliceerd zijn bijna helemaal overbodig geworden zijn.

Sterker nog, enkele uren geleden was de nieuwe One nog te zien in een zeer uitgebreide fotoshoot, deels samen met de HTC One Max. Maar goed, in die video's worden dus bestaande features van de HTC One nader verklaard door twee techneuten die vervolgens ook nog even iets over de nieuwe One willen zeggen. Op het moment dat ze hun mond open trekken en de nieuwe One uit hun zak halen wordt het toestel onherkenbaar gemaakt en het geluid gescrambled. Hieronder kun je de drie video's die tot nu toe openbaar gemaakt zijn bekijken. 

Via: HTC YouTube

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.