Toestellen
10 mei 2010 - Ron Smeets

De Alcatel OT103 kost niets en dat is duidelijk te merken

Dat Alcatel vooral bekend staat als fabrikant van goedkope mobieltjes is geen nieuws maar met de OT103 maken de Fransen het wel heel erg bont. Dat toestel kost namelijk 15 Euro en als je hem in een prepay pakket koopt krijg je er ook nog voor 15 Euro beltegoed bij en dus betaal je per saldo 0 Euro voor dit toestel.

Natuurlijk mag je voor dat geld weinig verwachten en die verwachting maakt de Alcatel OT103 dan ook helemaal waar zoals je in onderstaande videoreview van Cowboy Dennis kunt zien ;-))

#hbp_854745569#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.