Entertainment
08 maart 2011 - Ron Smeets

De 7 kenmerken van 'die hard' Nokia fans

Dit artikel kwam ik tegen o het NSeries Blog en ik vond het leuk genoeg om hier over te nemen. Zij hebben namelijk de zeven kenmerken van die hard Nokia fanboys en -girls opgesomd.

Natuurlijk is dit als een grap bedoeld maar er zitten toch wel een aantal kenmerken bij waarvan ook ik denk 'ja, dat moet een Nokia fan zijn' ;-)) Hoewel ik natuurlijk niet behoor tot welke fanboy groep voor welk merk dan ook, moet ik toegeven dat ik aan twee van de zeven kenmerken ook voldoe ;-)

1. Je verzamelt oude Nokia's

2. Je mengt je voortdurend op blogs en fora in de soms verhitte discussies tussen Nokia, Apple en Android fans

3. Je hebt een Nokia tattoo (foto)

4. Als je meedoet aan Nokia prijsvragen weet je altijd alle goede antwoorden

5. Je spot Nokia toestellen in films

6. Je koopt voortdurend nieuwe Nokia accessoires

7. Je gebruikt nog steeds de originele Nokia Ringtone

Zoals gezegd, ik ben geen 'merk fan', maar aan nummer 1 en 7 op bovenstaande lijst maak ik mij ook 'schuldig ;-) Kom op Nokia fans, laat in de reacties maar even weten hoeveel van de zeven kenmerken op jullie van toepassing zijn. En voor diegenen die nummer 3 kiezen, stuur een foto van je tattoo naar redactie@mobilecowboys.nl, dan post ik hem in bovenstaand artikel erbij.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.