Nieuws
29 oktober 2005 - Ron Smeets

De 1000e MobileCowboys posting!!!

Ik kan het eigenlijk moeilijk geloven dat MobileCowboys nu al de mijlpaal van de 1000e posting bereikt heeft, na goed en wel vier maanden intensief bloggen door Elske, Henk, Paul, Gerben, Rick, Jeroen, en ondergetekende. Super guys (and doll ;-) !!!

Met onze grote broer DutchCowboys als voorbeeld zijn we in in Juli definitief gestart met MobileCowboys, oorspronkelijk met 4 bloggers (de Fantastic Four ;-) en nu dus met ons zevenen (The Magnificent Seven ;-)

Bij deze een vet BEDANKT aan iedereen voor het inbrengen van zijn (of haar) passie in de afgelopen maanden en natuurlijk ook aan iedereen die ons bezoekt en bezocht heeft want zonder onze lezers was dit zeerzeker ook niet mogelijk geweest!!!

Thanks, Cowboy Ron.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.