Nieuws
16 januari 2012 - Ron Smeets

De 10.000e volger is binnen! Winnaars zijn NU bekend!

Vanochtend vroeg was het zover. De 10.000e Twitter volger voor @mobilecowboys. Iedereen die ons de afgelopen drie jaar is gaan volgen onwijs bedankt!

Vanmiddag, om 17u00, worden hier en via Twitter de drie winnaars van de Nokia Lumia 800, de Samsung Galaxy Nexus en de Sony Ericsson Xperia Arc S bekend gemaakt. Iedereen die ons vóór 16u00 vandaag (16 januari 2012 dus) nog gaat volgen maakt ook kans op een van deze drie super smartphones! De verloting zelf wordt als volgt uitgevoerd.

Precies om 16u00 wordt de totale lijst met alle volgers die we op dat moment hebben in chronologische volgorde van binnenkomst (daarvoor gebruik ik een tool die per volger ook het 'volgnummer' aangeeft) gemaakt. Vervolgens trek ik met behulp van een 'randomizer' drie getallen. Dat zijn de winnaars. Om te bepalen welke winnaar welk toestel krijgt trek ik drie lootjes waarop 'Nokia', 'Samsung' en 'Sony Ericsson' staat. De eerste winnaar (het eerste getal dat de randomizer 'trekt') ontvangt het toestel dat op het eerste lootje staat, de tweede winnaar het toestel van het tweede lootje en de derde winnaar het toestel van het derde lootje. Dit is volgens mij de eenvoudigste en meest eerlijke manier.

Om precies 17u00 maak ik de drie winnaars bekend. Die ontvangen een DM (tevens de finale controle of ze @mobilecowboys nog steeds volgen ;-)) en hun (twitter)naam wordt ook in dit bericht (als update) gepubliceerd. De toestellen worden vervolgens, na ontvangst van de adresgegevens, binnen enkele dagen, verstuurd.

UPDATE (17u35): De winnaars zijn bekend. Via de Randomizer werden de volgende drie getallen (= volgernummers) getrokken: 9980, 6755 en 518. De lootjes van de toestellen werden door mijn dochter getrokken. Volger 9980 wint de Nokia Lumia 800. Volger 6755 krijgt de Sony Ericsson Xperia Arc S en volger nummer ... is de gelukkige winnaar geworden van de Samsung Galaxy Nexus.

Nu willen jullie natuurlijk nog weten welke volgers bij de getrokken nummers en toestellen horen ;-))) Ik zal jullie niet langer in spanning houden.

De Nokia Lumia 800 (volger #9980) is gewonnen door Miranda de Jong (@dejongMiranda)

De Sony Ericsson Xperia Arc S (volger #6755) is gewonnen door Kevin Donkers (@Kdonkey)

De Samsung Galaxy Nexus (volger #518) is gewonnen door Charlotte de Hilster (@chilster)

Alle winnaars natuurlijk van harte gefeliciteerd. Jullie hebben al een DM ontvangen via Twitter met verdere instructies! Aan alle andere 10.165 volgers die nu niets gewonnen hebben: Er komen dit jaar nog meer kansen en acties ;-)))

Bij deze wil ik ook nogmaals de drie fabrikanten, Nokia, Sony Ericsson en Samsung, bedanken die de toestellen beschikbaar gesteld hebben voor deze actie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.