Nieuws
12 maart 2010 - Ron Smeets

Datanetwerk storing bij T-Mobile

De afgelopen uren komen bij ons en op Twitter steeds meer klachten binnen over problemen met het netwerk van T-Mobile. Veel klanten klagen over slecht of geen bereik van het 3G Datanetwerk. Bellen en SMS-en lijkt wel normaal te functioneren.

De problemen lijken ietwat wisselend maar zijn niet geografisch gebonden. Er komen klachten uit het hele land. Op dit moment zoeken wij uit wat er aan de hand is en hopen we snel meer informatie van de provider zelf te krijgen. Later meer!

* Update 09.50: De storing heeft geduurd van half 7 tot half 9, vanaf die tijd moet het datanetwerk weer gewoon beschikbaar zijn. Behalve regio Arnhem daar kan het iets langer duren. Over de oorzaak van de storing is op dit moment nog niks bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.