Toestellen
25 mei 2013 - Ron Smeets

Dashcam vergelijk Nokia, Samsung, HTC, Sony en Huawei

Een dag of tien geleden postte ik twee vergelijkende video's waarbij ik de toestellen, HTC One, Samsung Galaxy S4 en Sony Xperia Z, ook even dienst had laten doen als dashcam. Tijdens die autorit had ik nog een aantal toestellen bij me.

Hieronder kun je een drietal vergelijkende compilatievideo's bekijken waarin de Nokia Lumia 920, Lumia 520 en de Huawei Ascend W1 het 'opnemen' tegen de Galaxy S4 en de HTC One. Enjoy!

Nokia Lumia 920 vs Nokia Lumia 520:

Huawei Ascend W1 vs Nokia Lumia 520:

HTC One vs Samsung Galaxy S4 vs Nokia Lumia 920:
 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.