Entertainment
11 november 2010 - Ron Smeets

Darth Vader presenteert nieuwe NTT Docomo mobieltjes

De Japanse Telco's en producenten hebben het meestal niet zo op de introductie van een of twee nieuwe mobieltjes. Nee, zij presenteren meestal direct een hele sloot aan nieuwe toestellen. NTT Docomo was deze week weer eens aan de beurt met maar liefst 23 nieuwe (smart)phones.

Speciaal voor deze gelegenheid hadden ze Darth Vader uitgenodigd, zoals je in onderstaande video kunt zien. Bij de nieuwe toestellen zit voor elke Japanner wel wat wils, van 3D of 4G tot en met Android en een toestel met een ingebouwde projector.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.