Accessoires
20 oktober 2005 - Ron Smeets

Dansende GSM van Motorola

Voor iedereen die wel 'ns het heen en weer krijgt als zijn GSM voor de zoveelste keer rinkelt komt Motorola binnenkort met een dansend GSM model, althans ze hebben het patent hiervoor al aangevraagd.

Het toestel staat op 4 pootjes die bewegen als er een gesprek binnenkomt en je kunt de soort 'dans' ook nog per binnenkomend nummer zelf bepalen.

Dus na de dansende Elvis- en Kerstman poppen en een zingende vis op een plankje hebben de creatieve Amerikanen nu ook de GSM verheven tot 'redneck-gadget'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.