Entertainment
22 juni 2016 - Ron Smeets

Danny Glover nog niet 'Too old for Samsung shit'

Nee, dit is geen sneer aan het adres van de Koreaanse fabrikant. Wie de Lethal Weapon films gezien heeft weet dat het een van de gevleugelde, en vaak gebezigde, uitspraken van Danny Glover was; "I'm too old for this shit". Samsung heeft de inmiddels bejaarde acteur gestrikt voor een optreden in de nieuwste Galaxy S7 commercial; 'Time'.

In die video zegt Glover wonderbaarlijk genoeg geen enkele keer dat hij 'Too old for this shit' is. Opvallend, zeker als je bedenkt dat hij zo'n 29 jaar geleden blijkbaar wel al te oud was voor een mobiele telefoon zoals je in de tweede video hieronder (helemaal aan het begin) kunt zien. Die video is verder een compilatie van zijn 'too old...' uitspraken in Lethal Weapon. Ow ja, en hij is er qua toestel behoorlijk op vooruit gegaan ;)

Bron (Video 1) Via (video 2)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.