Toestellen
14 juli 2006 - Ron Smeets

Dames GSM van Philips voor Taiwan

Onze van oorsprong nationale trots, Philips, is de afgelopen maanden op diverse contitenten behoorlijk aan het experimenteren in de gadget en mobiele markt.

Het laatste voorbeeld hiervan is de Philips 588, een echte dames GSM die afgelopen week in Taiwan op de markt gebracht is.

Het toestel is een clamshell musicphone met een clickwheel achttige bediening op de voorzijde (waar normaal het tweede display zou zitten). Gelukkig niet in roze uitgevoerd, maar parelmoer wit en paars zijn natuurlijk ook twee kleuren die eerder de dames zullen aanspreken.

Kwa specs is het geen echt spectaculair toestel met een 1.3 MP cam, 106 MB intern geheugen en geen memory card optie. De prijs hebben we nog niet kunnen achterhalen, maar uit de specificaties zouden we mogen afleiden dat de Philips 588 in de goedkope schappen te vinden zal zijn.Gerelateerde links:
Pink hype gaat maar door
Fashion Phone van Elite heeft het niet!
Stereotyp dames GSMmetje
Vrouwelijk design van Siemens
Dames GSM-metje...
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.