Toestellen
28 juni 2005 - Ron Smeets

Dames GSM-metje...

Samsung komt binnenkort met de SPH-S2700 op de markt. Leuk, maar geen echt nieuws aangezien Samsung de laatste maanden meer nieuwe toestellen lanceert dan het kan verkopen, zo lijkt het.

Het bijzondere aan dit nieuwe model is echter dat ie speciaal voor de vrouwelijke markt ontworpen is. Het toestelletje is niet veel groter dan twee lippenstiftjes en wordt in pasteltinten geleverd.

Natuurlijk heeft het de nodige gadgets aan boord zoals een 1.3MPixel cam en is hij geschikt voor MOD (Music On Demand) en MP3.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.