Nieuws
25 juni 2012 - Redactie MobileCowboys

Dagverslag Mobile Pioneers, presentaties staan online

Donderdag 21 juni organiseerde Shareforce voor de eerste keer Mobile Pioneers, een evenement voor beslissers en marketeers die snel aan de slag willen met mobiele apps.

Het was een succesvolle middag met een goede opkomst (40 bezoekers), veel interactiviteit tussen de deelnemers en interessante presentaties. Ook de interactieve sessie waarbij gesproken werd over de toekomst van mobiel viel in de smaak en veel deelnemers bleven naborrelen om ervaringen te delen. Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn en voor deelnemers die de presentaties nog eens willen bekijken zijn deze online geplaatst:

Distimo (Hendrik Koekkoek)
IAB / Mobgen (Michiel Ebeling)
Shareforce (John Kivit)
WoW (Riekes Beelen)

De foto's die gemaakt zijn tijdens de middag staan inmiddels ook online. Van de dag zelf zijn geen video opnames gemaakt, maar tijdens het onderdeel 'Watch & Learn' werden er wel wat video's getoond.

The Future of Mobile Media and Communication (MOCOM 2020)
Understanding Smartphone Consumers (Google)
Advance Future Technology (Microsoft)

Mobile Pioneers komt zeker terug! De organisatie vond deze middag zo geslaagd en energiek dat er direct een nieuwe editie gepland is. Met nieuwe sprekers, presentaties en inzichten. De voorlopige datum is vastgesteld op dinsdag 25 september. Block deze dag alvast in je agenda. Sharefor houdt je via mail, Facebook en Twitter op de hoogte zodra er meer details bekend zijn. Heb je tips voor sprekers of content die zeker niet moeten vergeten? Laat het Shareforce dan via de mail weten.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl