Entertainment
22 juni 2011 - Richard Otto

Dagelijkse filesleur doorbreken met de fileflirt app

Onlangs is de 'Fileflirt' iPhone applicatie gelanceerd. Er is reeds enige tijd website www.fileflirt.nl en een mobiele website, door het grote gebruik van apps is er nu ook een iPhone applicatie ontwikkeld. Met de iPhone applicatie wordt Fileflirt een stukje persoonlijker en gemakkelijker in gebruik als je in de file staat. 

Met de Fileflirt iPhone applicatie kan je op basis van je eigen kenteken berichten sturen naar andere filerijders. Als gebruiker dien je wel eerst je kenteken te claimen alvorens je met andere weggebruikers kan flirten. Als je als gebruiker met je kenteken geregistreerd bent kan je ook berichten krijgen van andere weggebruikers die jou interessant vinden: filerijden was nog nooit zo spannend!

Begin van Fileflirt.nl
De toenemende drukte op de weg en het achter aansluiten in een lange rij auto’s waar totaal geen beweging in zit is voor weggebruikers geen pretje. Eén voordeel, je hebt even de tijd voor jezelf. Stel je voor, je staat op de A2 ter hoogte van Everdingen in de file en ziet opeens de man of vrouw van je dromen naast je staan. Jullie blikken kruisen elkaar en dan is er die vonk. Nog voor je iets kan doen gaat het verkeer weer rijden en het enige wat je nog ziet is de auto waarin hij of zij rijdt verdwijnen in de drukte.

Over Fileflirt
In 2004 werd het initiatief van Fileflirt door Michel van Velde en Floris Derksen, de oprichters van het bureau One Shoe, gestart om het filerijden leuker te maken. Fileflirt.nl biedt je de mogelijkheid om een boodschap achter te laten voor hem of haar. Fileflirt.nl is geen datingbureau. Wel vinden we het enorm leuk als mensen met elkaar in contact komen via onze iPhone applicatie, website of mobiele website.

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 berichten geplaatst, zijn er relaties ontstaan en is er zelfs iemand getrouwd door Fileflirt. Vanwege het grote succes verwachten wij ook voor Android gebruikers een FileFlirt app te lanceren, aldus Ronald de Groot van One Shoe Mobile.

Over de auteur: Richard Otto