Nieuws
14 februari 2007 - Ron Smeets

Dag drie in Barcelona, iets rustiger. . .

Het was vandaag niet zo druk dan gisteren hier in Barcelona. Dat viel mij vanochtend meteen al op toen ik in de hal van de grote toestelmakers naart binnen stapte (op weg naar LG voor een hands-on met de Prada).

Zelfs bij Nokia kon je normaal op de stand lopen. Niet zo rustig als maandag, maar toch. Mogelijk dat het weer de beurs parten speelde want hoewel de ochtend ietwat bewolkt begon werd het uiteindelijk stralend zonnig en 20 graden.

Ik ben zelf dus ook niet al te lang gebleven vandaag om nog wat te kunnen genieten van de namiddag-zon en natuurlijk nog wat te posten.

Behalve LG, Motorola en enkele minder bekende toestelmakers was ik ook heel even op het Holland Paviljoen, maar dat was helaas niet veel soeps. TNO en enkele contentpartijen op 20 vierkante meter. Letwel, ik vel geen oordeel over de bedrijven die er stonden, maar wel over het geringe aantal Nederlandse deelnemers.

Morgen is de laatste dag en eigenlijk heb ik alles wel zo'n beetje gezien. Oh, ik zal best het een en ander gemist hebben, maar dat kan ook niet anders als je tussentijds ook nog een blog moet bijhouden ;-)Gerelateerde links:
3GSM begonnen: rustige maandag ochtend
3GSM komt er weer aan
Dag twee op 3GSM: druk en nog steeds 18 graden
3GSM, de eerste dag: rustig en 18 graden
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.