Geruchten
27 juli 2016 - Ron Smeets

Daar zijn ze weer; iPhone 7 mockups Twee video's tonen de vermeende iPhone 7 en laten de bekende veranderingen zien

Nee, de iPhone 7 en iPhone 7 Plus (volgens sommige geruchten komt er zelfs een iPhone 7 Pro), zijn nog steeds niet gepresenteerd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niet dagelijks wel weer iets nieuws over deze toestellen opduikt. Dit keer zijn het twee video's waarin vermeende iPhone 7 mockups getoond worden naast hun voorgangers. Mockups zijn niet werkende, lege hulsjes van toestellen die gemaakt worden om fabrikanten van hoesjes en andere accessoires de helpen bij de ontwikkeling en ze duiken ook wel eens op bij providers.

Enfin, de iPhone 7 in onderstaande video's laat op zich alle inmiddels bekende veranderingen nogmaals zien. De andere antennestrepen (die minder opvallen), de grotere camera, het ontbreken van de standaard headset aansluiting en de duo speaker grille aan de onderzijde.

Weinig echt nieuws dus. Of het moet al het feit zijn dat de iPhone 7 die hier getoond wordt wel in het hoesje van de iPhone 6S past, maar dat de uitsparing voor de camera niet overeenkomt.

https://youtu.be/vPUuumNUw6Uhttps://youtu.be/fYIWNnRChWI

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.