Geruchten
09 oktober 2012 - Ron Smeets

Daar is weer een (nieuwe) iPad Mini

De iPad Mini wordt, als we alle geruchten, analisten en insiders mogen geloven, het volgende grote-kleine Apple gadget waar honderden kopers voor in de rij gaan staan. We zullen zien. Eerst maar eens afwachten of de kleine iPad inderdaad bestaat. Dat kan alleen Apple bevestigen door het toestel te presenteren. Dat zou in oktober gaan gebeuren, maar ook dat is nog een gerucht.

Inmiddels zijn ook van de iPad Mini al vele honderden renders en vermeende foto's gelekt. Hieronder staat er ook weer eentje.

Om het makkelijker (en geloofwaardiger?) te maken hebben ze de iPad Mini dit keer weer bovenop een iPad 3 (ja, die heet de Nieuwe iPad, maar dat blijf ik lastig vinden ;-))) gelegd. Deze iPad Mini is duidelijk wat 'hoekiger' aan de zij- en achterkant.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.