Geruchten
17 juli 2012 - Ron Smeets

Daar is ie weer; het frontje van de iPhone 5

Het is niet de eerste keer dat onderdelen van de nieuwe iPhone 5 opduiken en het zal zeker ook niet de laatste keer zijn. Apple Pro blog claimt een kiekje van het zwarte en witte frontje van de iPhone 5 bemachtigd te hebben. In eerdere geruchten waren vergelijkbare frontjes ook al eens te zien.

In hoeverre deze afbeeldingen met de werkelijkheid stroken valt te bezien. Apple is de enige die dat weet maar die gaan natuurlijk niet reageren. Vooralsnog is het verstandig om deze geruchten, net als de vele honderden andere iPhone 5 berichten, met een flinke korrel zout te nemen.

Dat gezegd hebbende laat ik iedereen zelf verder maar oordelen. De frontjes die nu gespot zijn tonen wederom een iPhone met een groter scherm (ook geen 'nieuws') en een iets andere positionering van de camera aan de voorzijde. We zullen het wel zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.