Geruchten
02 januari 2008 - Ron Smeets

Daar is ie weer, de Sony Ericsson M610i

Dit is de derde of vierde keer dat de Sony Ericsson M610i in het geruchtencircuit opduikt.

Dit keer is hij te zien in deze, anderhalve minuut durende Zweedse videopreview waarin hij gepresenteerd wordt tussen de P1i en de M600i.

Ik ben benieuwd of de geruchten nu wel leiden tot een aankondiging van Sony Ericsson over wanneer (en waar) de M610i het daglicht zal zien. Wellicht in Barcelona over ruim een maand?!?

De dag voor de start van het Mobile World Congress, op 10 Februari, houdt Sony Ericsson al een persconferentie waarbij ook wij aanwezig zullen zijn. Nog even afwachten dus. . .Gerelateerde links:
Nieuwe foto's van de Sony Ericsson M610
Nieuwe foto's en specs van de Sony Ericsson M610 'Lizy'
Is de Sony Ericsson 'Elena' toch de M610i?
Nieuwe foto van de Sony Ericsson Lizy?
Meer foto's en specs van de Sony Ericsson 'Elena' (M610i)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.