Geruchten
19 oktober 2008 - Ron Smeets

Daar is de P5 'Paris' weer. . .

Zo vlak voor de winkel release van de X1 Xperia duiken ineens weer enkele nieuwe foto's van de P5 'Paris', een toestel dat tot deze zomer maandenlang in het geruchtencircuit heeft rondgewaard maar dat tot op de dag van vandaag nog steeds op een officiële onthulling wacht.

Of die er nog gaat komen is hoogst onwaarschijnlijk. Sinds een maand of twee wordt namelijk alom aangenomen dat Sony Ericsson de P5, samen met de BeiBei, gecancelled heeft.

Ik denk dat we inmiddels wel mogen stellen dat die aanname juist is. Geniet nog maar even van deze foto's dus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.