Toestellen
01 oktober 2007 - Ron Smeets

Dé vrouwen GSM heeft zwangerschapstest en pepperspray

Dit is wel een hele bijzonder concept voor een vrouwen GSM, bedacht door Mia Kim van Popgadget.

Het vrouwenlad Marie Claire vroeg Mia naar haar visie op hoe de ultieme GSM voor dames er uit zou moeten zien en welke functies er allemaal in moeten zitten. Mia kwam met het volgende toestel op de proppen, en nee, hij is niet roze;-)

Het toestel, dat hiernaast te zien is, heeft behalve de standaard bel- en SMS functies ook een mini vibrator (1), een verstuiver voor parfum en pepperspray (2), een pillenhouder (3), flosdraad (4), een kurkentrekker (5), een zwangerschapstest (6) en een condoomhouder (7) ingebouwd.

Andere functies die Mia graag zou willen zien op de door haar bedachte vrouwen GSM zijn een camera, bruinings laser, GSM stoorzender, leugendetector, alcoholtester, GPS met panic-button voor tracking, een universele afstandsbediening, WiFi, Internet, multimedia speler en TiVo voor het opnemen van je favoriete soap als je even niet voor de TV kunt zitten.

Om het helemaal af te maken spreekt ze ook nog over een vakje voor het opbergen van geld en een ID card en de mogelijkheid om inkomende nummers te blokkeren zodat die haar niet meer kunnen bellen of SMSen.

Mmmh, ik hoop dat ze zich ook realiseert dat dit toestel niet zo compact en licht zal zijn als de gemiddelde dames toestelletjes die momenteel op de markt zijn. Ennuh, zijn er dames die nadat ze over hun GSM geplast hebben om er achter te komen of ze zwanger zijn er nog mee willen bellen?!?Gerelateerde links:
Philips 598 Musicphone voor dames
Samsung E420 en X520 Ladyphones
Trillende tas voor je mobieltje
Bijzonder bevredigende dames GSM
Vier GSM's voor vier verschillende vrouwen
Nu ook navigeren in het Roze. . .
Het einde van de roze GSM?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.