Nieuws
30 augustus 2005 - Ron Smeets

D-Link WiFi router in de schappen

Het was te verwachten dat, sinds de mobiele wereld berichtte over het succes van de WiFi Router van Junxion, ook de grotere spelers op deze markt zich zouden roeren.

D-Link lijkt de eerste te zijn die, in navolging van Junxion, een WiFi Router op de markt brengt om WiFi verbindingen te kunnen sharen, net zoals velen onder u dat al doen met hun internetverbinding.

De D-Link 725 router heeft een PC-card slot waar elke gangbare WiFi kaart in kan (EVDO, UMTS, Flash-OFDM en HSDPA, volgens de specs).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.