Nieuws
16 augustus 2014 - Ron Smeets

Cyan update voor de Lumia 1020 gearriveerd

De eerste Nokia Lumia met Windows Phone 8.1 (aka Lumia Cyan) ligt al een paar weken in de winkels; de Lumia 630. Microsoft meldde vlak voor de zomer nog dat de andere Lumia's, die in aanmerking komen voor deze update, snel zouden volgen. De afgelopen weken waren er echter berichten over uitstel en andere vertragingen.

Ik was dus redelijk verrast toen mijn Lumia 1020 een gisteren ineens meldde dat er een update klaar was om te downloaden. Meteen maar even gedaan en ja... het was de Lumia Cyan update.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar andere Lumia gebruikers (OK, dat zijn er niet zo veel) of zij de Cyan update ook al ontvangen hebben. Mogelijk moet je even controleren op updates. Online zie ik in ieder geval nog niet al te veel activiteit op fora en andere sites van Lumia eigenaren die melding maken van de Cyan update.

Lumia-1020-Cyan-Download Lumia-1020-Cyan-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.