Nieuws
02 april 2011 - Ron Smeets

Custom MeeGo UI op de Nokia N900

De boys en girls van Cybercom hebben een eigen (custom) MeeGo User Interface gemaakt die 'over' hun Parallax Media Desktop voor de Nokia N900 kan draaien. De 'hobbybob' productie van Cybercom heeft overigens niets te maken met de MeeGo versie waar Nokia zelf aan werkt voor de N900.

Ze hebben twee videodemo's gemaakt, die je hieronder kunt bekijken. Bij de tweede versie wordt een ietwat getweakte versie van de MeeGo UI getoond die betere performance levert.

http://www.youtube.com/watch?v=FJfEqygIqNAhttp://www.youtube.com/watch?v=g1Wezy4XoTM

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.