Accessoires
29 november 2009 - Ron Smeets

Creatief met vilt voor de iPhone

Het is weer de tijd van de surprises. Mocht je er nog eentje zoeken voor iemand met een iPhone en heb je geen zin om zelf creatief met vilt aan de slag te gaan, dan is de Felt iPhone Buddy Case wellicht een oplossing.

Met een prijskaartje van zo'n 35 dollar (c. 23 Euro), niet echt goedkoop, maar je kunt wel net doen alsof je 'm zelf gemaakt hebt ;-) Mocht je hem toch zelf willen maken dan staan hieronder een paar grotere foto's die je als voorbeeld kunt gebruiken. In dat geval wens ik jullie veel knutselsplezier!

iPhone-Felt-Buddy-a iPhone-Felt-Buddy-b iPhone-Felt-Buddy-c iPhone-Felt-Buddy-d iPhone-Felt-Buddy-e

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.